Pirk pasitaręs su mumis!!!

+370 655 05558
+370 (5) 276 0179
info@pasiula.lt

Parduotuvė Vilniuje

PC "Baldų Rojus", Kalvarijų g. 125,
I aukšte
Darbo laikas:
pirmadienis: 10-19 val.
antradienis: 10-19 val.
trečiadienis: 10-19 val.
ketvirtadienis: 10-19 val.
penktadienis: 10-18 val.
šeštadienis: 10-16 val.
sekmadienis: 10-15 val.
Man rūpi rytojus

PARDUODAME
PREKES IŠ MŪSŲ SANDĖLIO
GERIAUSIOMIS KAINOMIS!
Parduodame prekes iš mūsų sandėlio geriausiomis kainomis!

Mes esame autorizuoti atstovai:
Pirk pasitaręs su mumis!!!

Pirkimo taisyklės

Pirkėjų perkančių prekes UAB ‘’Buitenė” salone ir el.parduotuvėje www.pasiula.lt, pirkimo taisyklės

El.parduotuvės  www.pasiula.lt ir UAB “Buitenė” salono Kalvarijų g. 125a, Vilnius valdytojas yra UAB "Buitenė", įmonės kodas 302345845, adresas Kalvarijų g. 125a, Vilnius, Lietuvos Respublika.

Šios prekybos taisyklės (toliau – Taisyklės) yra privaloma ir neatsiejama pirkimo - pardavimo sutarties, sudaromos tarp UAB “Buitenė” arba www.pasiula.lt el.parduotuvės (toliau – UAB “Buitenė”, mes) ir UAB “Buitenė” kliento (toliau - Jūs) dalis, supažindinančios Jus su  salono ir el. parduotuvės prekių pirkimo - pardavimo sąlygomis bei nustatančios UAB “Buitenė” ir Jūsų teises bei įsipareigojimus, susijusius su prekių pirkimu - pardavimu salone ir el. parduotuvėje.

I. Bendrosios nuostatos

1. Naudotis internetinės parduotuvės www.pasiula.lt ir UAB “Buitenė” salono paslaugomis turi teisę:

1.1. veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;

1.2. nepilnamečiai nuo penkiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija;

1.3. juridiniai asmenys;

1.4. visų aukščiau nurodytų asmenų įgalioti atstovai.

2. Jeigu Jūs norite naudotis el. parduotuvės paslaugomis, registracija nebūtina. El.parduotuvės užsakymai vykdomi ir be registracijos. Tačiau ji rekomenduotina spartesniam užsakymo apdorojimui. Registracija laikoma įvykusia, kai Jūs elektroniniu būdu pateikiate informaciją apie save ir perėjote prie tolimesnių veiksmų, gavote el.patvirtinimą nurodytu el.paštu.

3. Jūsų pateikti asmens duomenys (vardas, pavardė, telefonas, adresas, el. paštas) registruojantis internetinėje parduotuvėje www.pasiula.lt ir/ar naudojantis jų funkcijomis saugomi ir tvarkomi vadovaujantis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais duomenų apsaugą reglamentuojančiais teisės aktais bei UAB ‘’Buitenė” privatumo politika.

Prekių kainos, nurodytos el. parduotuvės prekių kataloge, galioja tik perkant šias prekes el. parduotuvėje www.pasiula.lt. Prekių kainos el. parduotuvėje www.pasiula.lt ir / ar UAB “Buitenė” salone yra nurodytos įskaičius PVM. Pristatymo kainos neįskaičiuotos ir nurodomos atskirai formuojant užsakymą. Pristatymo kaina Jums yra aiškiai nurodoma iki užsakymo patvirtinimo bei išskiriama pačiame užsakymo patvirtinime. Prekės pristatymas gali būti nemokamas tam tikrais atvejais. Ši informacija pateikiama aiškiai prie nemokamai pristatomos prekės.

4. Pirkimo – pardavimo sutartis laikoma sudaryta nuo to momento, kai Jūs el. parduotuvėje www.pasiula.lt ir / ar UAB “Buitenė” salone, suformavę prekių krepšelį, nurodę pristatymo adresą, pasirinkę apmokėjimo būdą ir susipažinę (perskaitę paspaudžiate mygtuką “Sutinku su pirkimo sąlygomis“) su šiomis Taisyklėmis, paspaudžiate mygtuką „Patvirtinti užsakymą“. UAB “Buitenė” salone užsakius prekes pirkimo – pardavimo sutartis likoma sudaryta, kai Jūs apmokate avansą už prekes bankiniu pavedimu ar grynaisiais pinigais salone.

II. Jūsų teisės ir pareigos

5. Jūs galite pasirinkti ir užsisakyti bet kurią prekę iš el. parduotuvės www.pasiula.lt (jei prekės likutis yra teigiamas) ir / ar fiziškai esančią UAB “Buitenė salone.

6. Jūs, naudodamasis el. parduotuvės www.pasiula.lt ir UAB “Buitenė” salono paslaugomis, sutinkate su šiomis Taisyklėmis ir privalote jų laikytis.

7. Jūs internetinės parduotuvės www.pasiula.lt pateikdami prekių užsakymą, privalote pateikti išsamius ir teisingus duomenis. Jeigu bus pasikeitę Jūsų asmens duomenys ir mes apie tai nebūsime informuoti, Jūs prisiimsite visą dėl to kylančią nuostolių riziką.

8. Tam pačiam asmeniui draudžiama registruotis ir naudotis internetinės parduotuvės www.pasiula.lt teikiamomis paslaugomis keliais vardais ar pirkti prekes kito asmens vardu be įgaliojimo.

9. Jūs privalote būti nurodytoje vietoje, nurodytu laiku ir priimti užsakytas prekes.

10. Jūs įsipareigojate neperduoti tretiesiems asmenims savo registracijos bei prisijungimo duomenų, jei prekes pirkote registruodamiesi. Jeigu Jūs prarandate prisijungimo duomenis, privalote nedelsiant informuoti UAB “Buitenė” el.paštu info@pasiula. UAB Buitenė neatsako už trečiųjų asmenų veiksmus pasinaudojus Jūsų prisijungimo duomenimis iki informavimo momento. Tokiu atveju, UAB “Buitenė” turi teisę laikyti, kad veiksmus el. parduotuvėje atlikote Jūs.

11. UAB “Buitenė” neatsako už trečiųjų asmenų veiksmus, kai pasinaudoję Jūsų bankininkystės sistema, jie sudaro pirkimo – pardavimo sutartis pasinaudodami el. parduotuvės paslaugomis.

12. Kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, prašome leisti įrašyti Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais. Išsamią informaciją apie UAB “Buitenė” el. parduotuvėje naudojamus slapukus galite rasti UAB “Buitenė” privatumo politikoje.

III. UAB “Buitenė” teisės ir pareigos

13. Jeigu registracijos metu ar vėliau pateikiami melagingi, netikslūs, klaidinantys ar ne visi prašomi pateikti duomenys, arba Jūs nesilaikote kitų įsipareigojimų, numatytų šiose Taisyklėse, UAB “Buitenė” turi teisę panaikinti registraciją ir ištrinti Jūsų duomenis arba apriboti Jūsų teisę naudotis el. parduotuvės teikiamomis paslaugomis. Už Jūsų pateiktų neteisingų duomenų sukeltus padarinius atsakote Jūs pats.

14. UAB “Buitenė” pasilieka teisę, be išankstinio perspėjimo, sustabdyti arba nutraukti Jūsų registraciją ir naudojimosi el. parduotuvės paslaugomis, jei yra pagrindo manyti, kad Jūs užsiimate neleistina veikla ar kitaip bandote pakenkti el. parduotuvės darbui arba stabiliam veikimui.

15. UAB “Buitenė”, susidarius nenumatytoms aplinkybėms, negalėdamas Jums pristatyti Jūsų užsakytos prekės, Jūsų sumokėtus pinigus grąžinti per 3 (tris) darbo dienas, jeigu Jūs padarėte išankstinį apmokėjimą.

IV. Atsiskaitymas už prekes

16. Už prekes Jūs galite atsiskaityti:

16.1. grynaisiais pinigais UAB “Buitenė” salone arba kurjeriui;

16.2. banko kortele UAB “Buitenė” salone arba kurjeriui;

16.3. naudojant banko internetinės bankininkystės sistemas;

16.4. išankstiniu bankiniu pavedimu;

16.5. išsimokėtinai (lizingu);

V. Prekių Pristatymas

17. Jūs turite teisę pasirinkti vieną iš šių prekių pristatymo būdų:

17.1. atsiėmimas UAB ”Buitenė” salone ;

17.2. pristatymas kurjeriu;

18. Daugiau informacijos apie pristatymo sąlygas, terminus ir būdus galite rasti UAB “Buitenė” pristatymo sąlygose.

19. Pasirinkus pristatymo kurjeriu būdą, prekes pristatys UAB “Buitenė” įgaliotas atstovas. Jums pasirašius siuntos važtaraštyje yra laikoma, arba padiktavus logistikos kompanijos pateiktą siuntos priėmimo kodą, laikoma, kad siunta yra perduota (pristatyta) tinkamai.

20. Prekės pristatymo metu kartu su mūsų įgaliotu atstovu Jūs privalote patikrinti prekes siuntos būklę. Jei esate nepatenkintas prekės būkle, turite teisę nepasirašyti važtaraščio ir prekę grąžinti. Jums pasirašius važtaraštį mes neprisiimame atsakomybės dėl prekės būklės, t.y. išorinių pažeidimų (jei tai nėra gamyklinis brokas) ir komplektacijos trūkumų. Jeigu pristatytos prekės komplektacijoje nėra kokių nors dalių ar dokumentų (pvz., PVM sąskaitos faktūros ar pan.), Jūs privalote apie tai nedelsiant informuoti UAB “Buitenė” administraciją el.paštu: info@pasiula.lt

21. Jums neatvykus į UAB “Buitenė“ sutartu laiku atsiimti pirkinio, ji bus saugoma ne ilgiau kaip 3 (tris) darbo dienas, o dėl jos naujo atsiėmimo laiko privaloma iš anksto suderinti su UAB “Buitenė“ administracija. Neatsiėmus, nepriėmus prekės UAB “Buitenė“ įgaliotam asmeniui pristatant, laikoma, kad pirkimo – paradvimo sutartis nutraukta. Jei mokėtas, išankstinis mokėjimas grąžinamas į Jūsų nurodytą banko sąskaitą. Jei prekės buvo pristatomos, prekės pristatymo mokestis nėra grąžinamas.

VI. Prekių garantijos

22. Visiems buitiniams prietaisams yra suteikiama 2 metų oficiali garantija, kuri yra skaičiuojama nuo įrenginio atsiėmimo/pristatymo datos. Garantinį aptarnavimą prekėms kurios buvo įsigytos Pasiūla.lt atlieka tik autorizuoti gamintojų servisai ir meistrai.

23. Prekei, sugedusiai garantiniu laikotarpiu, remontą atliekama gamintojo įgaliotas servisas.  Nemokamai atliekama mechaniškai nepažeistų prekių garantinė priežiūra, taisomi tik ne dėl vartotojo kaltės atsiradę gedimai, jei prekė buvo naudojama gamintojo nurodytų instrukcijų.

24. Sugedus prekei, dėl garantinio remonto informacijos Jūs galite rašyti el.paštu: info@pasiula.lt arba Garantiją patvirtinančiame dokumente nurodytais prekės garantinio remonto aptarnavimo serviso (-ų) adresais.

25. Pateikdamas prekę remontui, Jūs būtinai privalote pateikti galiojantį prekės įsigijimą patvirtinantį dokumentą (sąskaitą – faktūrą).

26. Sugedusią prekę į gamintojo įgaliotą servisą pristato pirkėjas.

27. Prekėms yra taikoma garantija pagal įstatymą (teisinė garantija) Civiliniame kodekse nustatytomis sąlygomis, kurios neriboja gamintojų nustatyti garantiniai terminai ir sąlygos. 

VII. Nekokybiškų prekių grąžinimas, teisė atsisakyti pirkimo - pardavimo sutarties

28. Prekių grąžinimui yra taikomos Lietuvos Respublikos civilinio kodekso ir Mažmeninės prekybos taisyklių nuostatos.

29. Kai grąžinama nekokybiška prekė, UAB “Buitenė“ įsipareigoja priimti nekokybišką prekę ir, nesant Jūsų prieštaravimo, ją pakeisti analogiška preke. Jums prieštaraujant dėl nekokybiškos prekės pakeitimo kokybiška preke, sumokėtus už nekokybišką prekę pinigus grąžinsime per 3 (tris) darbo dienas. Tuo atveju, kai paaiškėja, kad UAB “Buitenė“ neturi analogiškos prekės, jums per 3 (tris) darbo dienas bus grąžinti už prekę sumokėti pinigai.

30. Grąžinama prekė privalo būti pilnai sukomplektuota. Jūs atsakote už pilną prekės komplektavimą. Jeigu prekė nėra pilnai sukomplektuota, ji nėra priimama grąžinimui.

31. Jūs, kaip vartotojas, turite teisę atsisakyti nuotolinės pirkimo – pardavimo sutarties, pranešdamas mums apie tai raštu (el. paštu info@pasiula.lt) per 14 (keturiolika) dienų nuo prekės pristatymo dienos nenurodydamas jokios priežasties. Tai reiškia, kad nepraėjus 14 (keturiolikai) dienų nuo prekės pristatymo galite grąžinti kokybišką prekę UAB ”Buitenė” ir atsisakyti sutarties, jeigu daiktas nebuvo naudojamas, yra nesugadintas, išsaugotos jo vartojamosios savybės, prekė yra nepraradusi prekinės išvaizdos, turi nesugadintą gamyklinę pakuotę.

32. Atsisakius nuotolinės pirkimo-pardavimo sutarties prekės turi būti grąžinamos toje pakuotėje, kurioje jos buvo pristatytos. Pakuotė turėtų būti nesugadinta, švari, tinkamai paruošta ir įpakuota.

33. Norėdami atsisakyti nuotolinės pirkimo – pardavimo sutarties, per Taisyklėse nurodytą terminą privalote nurodytais kontaktiniais adresais pranešti apie sutarties atsisakymą raštu. Apie sutarties atsisakymo patvirtinimą gausite pranešimą Jūsų nurodytu el. paštu. Jeigu negausite patvirtinimo per 3 (tris) darbo dienas, privalote kreiptis telefonu į UAB “Buitenė” saloną. Atsisakę sutarties, per 3 (tris) darbo dienas privalote telefonu arba el. paštu suderinti su pardavėju Prekės grąžinimo būdą (visi prekės paėmimo, nuvežimo ir kitokio transportavimo iki Pardavėjo nurodytos vietos klausimai). Šiuo atveju Jūs privalote grąžinti nusipirktą Prekę, savo lėšomis. Atsisakius sutarties, už Prekę sumokėti pinigai bus grąžinami per 3 (tris) darbo dienas nuo Prekės grąžinimo dienos. Grąžinimas bus atliekamas naudojant tokį patį mokėjimo būdą, kokį Jūs naudojote atlikdamas pradinę mokėjimo operaciją, nebent Jūs aiškiai sutikote su kitu būdu; bet kuriuo atveju Jūs neturėsite mokėti jokių su tokiu grąžinimu susijusių mokesčių.

34. Jums, kaip vartotojui, atsisakius sutarties pagal Civilinio kodekso 6.22810 straipsnio 9 dalį, turėsite apmokėti UAB “Buitenė” proporcingai už paslaugas, suteiktas iki to momento, kai pateikėte pranešimą apie sutarties atsisakymą, kaip tai numatyta pagal Civilinio kodekso 6.22811 straipsnio 9 dalį.

35. Teisė atsisakyti sutarties netaikoma šiais atvejais:

35.1. sutartims dėl supakuotų prekių, kurios buvo išpakuotos po pristatymo ir kurios yra netinkamos grąžinti dėl sveikatos apsaugos ar higienos priežasčių;

35.2. sutartims dėl prekių, kurios po pristatymo dėl savo pobūdžio neatskiriamai susimaišo su kitais daiktais;

35.3. prekių pirkimo sutartims, kai prekė iš gamintojo užsakoma pagal spec. užsakymą (el.parduotuvėje nurodomas pristatymo terminas 3-7 darbo dienos);

35.4. paslaugų sutartims, pagal kurias paslaugos Jums visiškai suteiktos;

35.5. sutartims dėl supakuotų vaizdo ar garso įrašų arba supakuotos programinės įrangos, kurie buvo išpakuoti po pristatymo;

35.6. kitais Lietuvos Respublikos civiliniame kodekse numatytais atvejais.

VIII. Baigiamosios nuostatos

36. UAB “Buitenė” pasilieka teisę sustabdyti, savo nuožiūra pildyti, keisti šias Taisykles ir kitus su Taisyklėmis susijusius dokumentus. Taisyklių papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t.y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami el. parduotuvės sistemoje.

37. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Taisyklių redakcija, daliniais papildymais, pakeitimais, Jūs turite teisę jų atsisakyti, su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis el. parduotuvės paslaugomis.

38. Jei po Taisyklių pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės el. parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su nauja Taisyklių redakcija, daliniais pakeitimais ar papildymais.

39. Visi nesutarimai dėl šių Taisyklių vykdymo sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti per 14 (keturiolika) dienų, nesutarimai sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

40. Prašymą/skundą dėl mūsų interneto parduotuvėje įsigytos prekės ar paslaugos galite pateikti Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai (Spausti čia) ar užpildyti prašymo formą EGS platformoje (Spausti čia)

41. Šioms taisyklėms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė.


IX. Kontaktai

Perkantiems el. parduotuvėje www.pasiula.lt ar UAB “Buitenė” salone:

Informacija apie prekių užsakymo eigą, prekių pristatymą ir atsiėmimą el. paštu info@pasiula.lt, tel.nr. +370 655 05558.

Administracija
Telefonas: +370 614 04261 (įmonės vadovas),  +370 67298676 (buhalterija).

Įmonės rekvizitai:
Įmonės pavadinimas: UAB ”Buitenė”
Įmonės kodas: 302345845
PVM mokėtojo kodas: LT100004807518
Atsiskaitomoji sąskaita: LT66 7044 0600 0698 4365
Bankas: AB SEB bankas
Banko kodas (Bank code): 70440

Elektroninės prekybos taisyklės paskutinį kartą atnaujintos: 2023 m. sausio 12 d.

UAB „Buitenė“

Įmonės kodas: 302345845
PVM kodas: LT 100004807518
Kalvarijų 125, Vilnius
Darbo laikas

I-IV: 10:00-19:00
V: 10:00-18:00
VI: 10:00-16:00
VII: 10:00-15:00
Pirk pasitaręs su mumis!!!

+370 655 05558
+370 (5) 276 0179
info@pasiula.lt
UAB "Buitenė" sąskaitos bankuose

AB „SEB bankas“ Sąsk.nr. LT66 7044 0600 0698 4365
AB „Swedbank“ Sąsk.nr. LT72 7300 0101 1902 1155